duminică, 7 iulie 2013

Carcasa mATX nJoy Maze


Cod reducere 1%: HNY1E4G1
Link magazin: nJoy Maze mATX 

Carcasa nJoy Maze lasa in urma majoritatea carcaselor din categoria sa, deoarece are un design foarte placut, marime redusa mATX si un interior incapator pentru o multime de configuratii diferite.


Fara sa ne uitam inauntru, putem constata ca este o carcasa care accepta placi de baza de marime maxima mATX. Locul sursei este limitat doar de eventualele unitati optice instalate, deci daca vrem sa intalam o sursa ATX uriasa (lunga) - putem! In spate putem monta un singur ventilator de 9cm.


Daca ne uitam inauntru vedem inca un loc pentru ventilator in fata si loc pentru placi video cu lungime maxima. Sloturile de expansiune au spatiu liber pana la panoul din fata, deoarece hard diskurile tebuie montate mai sus, sub unitatile optice.

Considerand dimensiunile mici al carcasei, doar 390 x 360 x 180 mm, trebuie sa recunosc ca spatiul interior este folosit in mod optim. O singura imbunatatire ar fi de facut: in cazul in care instalam un sistem cu 2 placi video, care ocupa 2 x 2 sloturi, ar fi bine sa avem gauri de ventilatie pe panoul de jos.


Teoretic gaurile de ventilatie de pe panoul lateral compenseaza pentru acest panou aproape 100% solid, deci putem instala o configuratie cu maxim doua placi video de cate 180W (AMD Radeon 7870 / nVidia Geforce GTX 560TI).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu